Știri și noutăți

Campanii de informare in scoli

22 Octombrie 2015 Campanii de informare a populației

Campaniile de informare în școli s-au desfășurat în luna Octombrie, prin organizarea a 10 seminarii de informare.  Scopul seminariilor a constat în informarea  şi sensibilizarea elevilor asupra proiectului şi implicaţiilor sale, respectiv prezentarea modului de colectare selectivă a deşeurilor şi avantajele aduse comunităţii locale prin implementarea proiectului „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Maramureş”.

Alături de noi a participat și Alin Moldovan, biker profesionist BMX, care pe lângă discursul adresat elevilor, a arătat elevilor că prin disciplină și exercițiu poți atinge performanța, chiar și în păstrarea curățeniei.

Am fost prezenți în toate locațiile unde au loc investiții prin proiect, respectiv în Baia Mare la Colegiul Național ”Gheorghe Șincai” și Școala Gimnazială ”Lucian Blaga”, Sighetu Marmației la Școala Gimnazială ”Dr. Ioan Mihaly de Apșa”, Târgu Lăpuș la Liceul Teoretic ”Petru Rareș”, Șomcuta Mare la Liceul Teoretic ”Ioan Butean”,  la Seini la Liceul Tehnologic ”Alexiu Berinde”, Fărcașa la Școala Gimnazială ”Lucian Blaga”, Moisei la Școala Gimnazială nr. 2, Borșa la Școala Gimnazială nr.4, Vișeu de sus la Școala Gimnazială nr. 7. 

Împreună, prin disciplină și exercițiu, putem ajunge campioni la curățenie!

 Galerie foto

Ne gasiți pe Facebook