Parteneri

1. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Maramureș este o instituție care are ca scop înființarea, organizarea, reglementarea, finantarea, exploatarea, monitorizarea si gestionarea în comun a serviciului de salubrizare a localităților și managementul deșeurilor solide pe raza de competență a unităților adminstrativ-teritoriale și realizarea unor proiecte de investiții publice destinate înființării și modernizării sistemelor de utilități publice.

2. Primăria municipiului Baia Mare - în Baia Mare se va închide depozitul de deșeuri actual și se va construi un centru de colectare a deșeurilor voluminoase.
Site web primărie: www.baiamare.ro

3. Primăria comunei Fărcașa, sat Sârbi - în Sârbi se va construi Centrul de Management Integrat a Deșeurilor, care va avea o suprafață de 200.000 mp. Facilitatea va cuprinde următoarele zone:

  • Punct control acces amplasament și cântărire
  • Spaţii administrative
  • Zona întreținere utilaje
  • Stație sortare deșeuri reciclabile
  • Sta'ie de tratare mecano-biologica (MBT)
  • Celule depozitare

​Site web primărie: www.farcasa-maramures.ro

4. Primăria municipiului Sighetu Marmației - depozitul de deșeuri din Sighetu Marmației se va închide, urmând să se construiască un centru de colectare a deșeurilor voluminoase, o stație de sortare și o stație de transfer.
​Site web primărie: www.primaria-sighet.ro

5. Primăria comunei Moisei - în Moisei se va construi o stație de transfer a deșeurilor.
Site web primărie: www.primariamoisei.ro

6. Primăria orașului Târgu Lăpuș - în Târgu Lăpuș vor fi construite atât un centru de colectare a deșeurilor voluminoase, cât și o stație de transfer a deșeurilor.
Site web primărie: www.primariatargulapus.ro

7. Primăria orașului Vișeu de Sus - depozitul de deșeuri de la Vișeu de Sus se va închide și se va construi  un centru de colectare a deșeurilor voluminoase.
Site web primărie: www.viseudesus.ro

8. Primăria orașului Șomcuta Mare - în Șomcuta Mare se va construi unul dintre cele șapte centre de colectare a deșeurilor voluminoase.
Site web primărie: www.somcutamare.ro

9. Primăria orașului Seini - orașul Seini va beneficia de construcția unui centru de colectare a deșeurilor voluminoase.
Site web primărie: www.seini.ro

10. Primăria orașului Borșa - în Borșa se va construi  un centru de colectare a deșeurilor voluminoase.
Site web primărie: www.primariaborsamm.ro

 

Galerie foto

Ne gasiți pe Facebook