Comunicate de presă

10 Martie 2016

S-a prezentat stadiul contractelor de lucrări

Luni, 07.03.2016, la sediul Consiliului Județean Maramureș, a avut loc conferința de presă privind prezentarea stadiului contractelor de lucrări din cadrul proiectului nostru. 

13 Ianuarie 2016

S-au finalizat centrele de colectare a deșeurilor voluminoase

Marți, 12.01.2016, la sediul Consiliului Județean Maramureș, a avut loc conferința de presă privind finalizarea contractului de lucrări privind proiectarea și construirea a cinci puncte de colectare a deșeurilor voluminoase la Baia Mare, Seini, Borşa, Şomcuta Mare, Vişeu de Sus. În cadrul(...)

11 Ianuarie 2016

S-au finalizat 2 contracte de furnizare

S-au finalizat 2 contracte de furnizare în cadrul proiectului nostru, respectiv privind ”Echipamente și mașini pentru transfer și operare” și ”Containere, pubele, igloo-uri și echipamente pentru compostare”.

23 Noiembrie 2015

Comunicat de presă - stadiul lucrărilor la închiderea depozitului de deșeuri neconforme din(...)

Marți, 17.11.2015, la sediul Consiliului Județean Maramureș, a avut loc conferința de presă privind prezentarea stadiului lucrărilor pentru închiderea depozitului de deșeuri neconforme de la Satu Nou de Jos – Baia Mare. În cadrul conferinței au fost atinse două puncte esențiale:(...)

07 August 2015

Comunicat de presă - demararea lucrărilor la depozitul ecologic din Sârbi

Marți, 04.08.2015, la sediul Consiliului Județean Maramureș, a avut loc conferința de presă privind demararea lucrărilor la depozitul ecologic din Sârbi, comuna Fărcașa. În cadrul conferinței au fost atinse două puncte esențiale: prezentarea contractului aflat în derulare privind(...)

Galerie foto

Ne gasiți pe Facebook